image Zagrebački sajam nautike 2018 image NOVI MODEL SUN CRUISER 630

Nove opcije za Open 750

Atlantic Marine Open 750 S Line.13
Uz dvije razločite verzije upravljačke konzole moguće su tri opcije konfiguracije plovila Open 750: Basic Line, S Line i Camping Line. Basic Line ima Basic upravljačku konzolu koja po dimenzijama ostavlja više mogućnosti kocipiranja i opremanja interijera u konzoli. Već u standardnoj opremi Basic konzole je ormarić sa umivaonikom, a uz njega je moguće istovremeno dodatno ugraditi i toalet po izboru i hladnjak po izboru.
 
Ugradnjom ležaja u Basic konzolu ili opremanje konzole sa kompletnim camping setom, plovilo poprima karakteristike Camping Line-a.
Osnovna specifičnost nove S Line konzole je ta da je od Bazic konzole kraća za 30 cm prema krmi, što ostavlja više prostora u kokpitu i mogućnost ugradnje skiperske klupe umjesto stolica. Unutrašnjost konzole je pak dovoljno velika za ugradnju dva elementa po izboru, a opcije uz nadoplatu su: ormarić sa umivaonikom, toalet po izboru i hladnjak po izboru. Iznimno, uz ugradnju ormarića sa umivaonikom i toaleta, moguća je i opcija hladnjaka ladičara ispod ulaza u konzolu. U S konzoli, elementi za sklapanje pramčanog sunčališta nalaze se spremljeni u konzoli, a spremište je dostupno kroz otvor s prednje strane konzole.
 
Osim navedenoga, a neovisno o izboru konzole, u standardnoj opremi broda od sada je i mogućnost sklapanja krmenog sunčališta.
Ispod pogledajte više fotografija S Line modela plovila Open 750.
NEWSLETTER
KONTAKTIRAJTE NAS
POSLJEDNI SAJAM
Zagrebački sajam Nautike 2018
SLIJEDITE NAS
DISTRIBUTER U SLOVENIJI

logo